Home » News » Laatste nieuws

Laatste nieuws

Beste loopster, Beste looper,

U bent ingeschreven voor de Hivernales van RCB aanstaande zondag 02/02/2020 en wij bedanken u hiervoor.
Wij verheugen ons u te verwelkomen op deze veertigste uitgave van de wedstrijd samen met 2000 andere lopers
in een vriendelijke en sportieve sfeer.

Enkele praktische zaken in verband met de wedstrijd :

Inschrijvingen

– Om uw inschrijving na te kijken met de referentie die u bij uw inschrijving heeft gekregen.

– Voor de personen die hun rugnummer direct bij de winkel TraKKs hebben afgehaald, gelieve de inschrijvingsfiche in te vullen indien dit nog niet gebeurd zou zijn.

– Voor elke onregelmatigheid (onjuistheid): leshivernales@rcb-gal.be

 – Het afhalen van de rugnummers zal mogelijk zijn :
   
* Op zaterdag 1 februari van  16u tot 18u aan de ISB  (International School of Brussels -Kattenberg, 1170 Watermaal-Bosvoorde)
* De ochtend van de wedstrijd, tussen 8u15 en 10u15.(het afhalen van de rugnummers wordt georganiseerd volgens alfabetische volgorde, op basis van uw familienaam)


Mobilitieit-Parkeergelegenheid

– Omwille van de grote toestroom zal parkeren in de directe omgeving  moeilijk zijn. Wij raden u aan te carpoolen of gebruik te maken van het openbaar vervoer (er zijn tram-, bus- en treinhaltes.
– In  een omtrek van 1 km rond ISB). Gelieve steeds de rust van de omwonenden (buurtbewoners) te respecteren. Weet dat de locale politie   zeer strict zal optreden in geval van wildparkeren.

Vertrek

– Voor de Trailwedstrijd is er een verplichte briefing om 9 uur 15 in de ISB -zaal en vertrekt de wedstijd om 9 uur 30 beneden aan de Vorsterielaan op 350 meter van ISB -Hall

– Het vertrek voor de twee  andere afstanden zal gegeven worden om 10u30  Vorsterielaan, beneden de ISB (350m van de inschrijvingshal).


Na de wedstrijd

– De eerste resultaten zullen beschikbaar zijn in de zaal vanaf 11u45 (10 km) en 12u15 (20 km); podiums vanaf 12u30 (10 km) en 13u (20 km). 
– Er zijn taltijke podiumprijzen vanaf 13 uur en tevens trofeeën voor de inwoners van Watermaal-Bosvoorde.
– Kleedkamers, douches en een bewaakte vestiaire staan ter beschikking, alsook een bar en kleine restauratie. 
– Bij aankomst krijgt u een deelnemingsbon voor de tombola, die u ingevuld in de urn kunt deponeren (aanwezigheid verplicht bij de trekking – om 13u30 -).

– Vergeet niet de achterkant van uw rugnummer te bekijken : een kortingsbon te vergelden in de  TraKKs  winkels wacht op u !


Met vriendelijke groeten,

Het team van de ‘Hivernales’.